Od samog početka, tvrtka Bär usmjerena je na stvaranje visokokvalitetnih utovarnih rampi, sa svojim inovacijama značajno je pridonijela razvoju tržišta te je postala vodeća tvrtka u industriji utovarnih rampi. Fokus tvrtke je jednostavna i brza instalacija platforme, sigurno i lagano rukovanje te visoka funkcionalnost za krajnjeg kupca.

Bär Cargolift rampe za utovar predstavljaju fleksibilno riješenje za korištenje kamiona kroz lak utovarni sistem ugrađen na vozilu. U zavisnosti od tereta i vozila na koje se ugrađuje, utovarne rampe mogu posjedovati različite funkcije i performanse. Već u osnovnim modelima, inovativna riješenja potvrđuju zahtjev Bär Cargolift-a: uvijek biti ispred konkurencije.

 Kvalitetna konstrukcija i odabir najboljih materijala osiguravaju:

Kako bi kvalitetna rampa ispunila svoju svrhu potrebno je osigurati kvalitetnu servisnu podršku. Ako utovarna rampa nije u funkciji, vozilo ne može vršiti dostavu i iskrcaj tereta a to predstavlja veliki trošak vlasniku. Mi u firmi Frigo Žalac smo prepoznali važnost ovog problema te smo osigurali najbolju servisnu uslugu sa školovanim i certificiranim osobljem, originalnim rezervnim dijelovima i servisnom uslugom 24h dnevno