U svoju bogatu ponudu proizvoda i usluga uvrstili smo i zračne grijače tvrtke Eberspächer koji su sinonim za kvalitetu i pouzdanost. Eberspächer proizvodi mobilne uređaje za grijanje više od pola stoljeća i vodeći je na području zagrijavanja jahti.

Sustavi zračnog grijanja su idealni za brzo i direktno zagrijavanje prostorija na brodu, za zagrijavanje gospodarskih vozila, dizalica i sličnih radnih strojeva. Neovisni grijači Eberspächer nisu samo univerzalno primjenjivi u gotovo svim klasama vozila, oni osvajaju i inovativnom tehnikom – na primjer, primjenom biodizela (B100) ili bioetanola (E85).

Za brzo i direktno zagrijavanje prostorija na brodu ovakvi sustavi su idealni jer u svakom trenutku doprinose ugodnoj klimi unutar kabine, oni usisavaju hladni zrak unutar kabine (ili vanjski zrak), zagrijavaju ga a zatim ga predaju u unutrašnjost kabine.

Eberspächer nudi široku paletu kvalitetnih komponenti koje su prilagođene različitim zahtjevima za ugradnju grijača na najmanja plovila kao i za velike jahte.

U mogućnosti smo ugraditi i servisirati Eberspächer grijanje na slijedeća vozila: